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QUESTIONS AND ANSWERS 
 

PLEASE REFER TO THE GENERAL FAQS SECTION OF ARPA-E’S WEBSITE (HTTP://ARPA-
E.ENERGY.GOV/?Q=FAQ/GENERAL-QUESTIONS) FOR ANSWERS TO MANY GENERAL QUESTIONS ABOUT ARPA-E 
AND ARPA-E’S FUNDING OPPORTUNITY ANNOUNCEMENTS.  ADDITIONAL QUESTIONS SPECIFIC TO THIS 
FOA ONLY ARE INCLUDED BELOW.  PLEASE REVIEW ALL EXISTING GENERAL FAQS AND FOA-SPECIFIC 
QUESTIONS BEFORE SUBMITTING NEW QUESTIONS TO ARPA-E.   

I. Full Application Phase Questions: 
Q1.  I HAVE 2 QUESTIONS AROUND THE SOLUTION FOR DETECTION H2 IN AREA 100 M X 100M: 

- ARE WE LIMITED IN TERMS OF H2 SENSOR NUMBERS AND ITS LOCALIZATIONS ON 
THE FIELD OF SENSE? 

- THE TOTAL COST IS $10K: IS IT INCLUDING THE INSTALLATION, DISTRIBUTION  OF THE 
H2SENSE SOLUTION AND ITS SENSOR CALIBRATION WORK & TESTING ON FIELD? 

ANSWER:  

- No, so long as the solution meets the cost requirement in Appendix M, Section 4 (Technical 
Performance Targets), Item 5 of the FOA. 

- The survey cost referenced in Appendix M, Section 4 (Technical Performance Targets), Item 5 of 
the FOA includes all costs for a company providing a survey as a service to a client. 
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