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CHANGING WHAT'S POSSIBLE QUESTIONS CAN BE SENT TO ARPA-E-CO@HQ.DOE.GOV

FIRST DEADLINE FOR QUESTIONS: "5 PM €T, APRIL 4, 2022
SECOND DEADLINE FOR QUESTIONS: TBD

QUESTIONS AND ANSWERS

PLEASE REFER TO THE GENERAL FAQS SECTION OF ARPA-E'S WEBSITE (HTTP://ARPA-
E.ENERGY.GOV/?Q=FAQ/GENERAL-QUESTIONS) FOR ANSWERS TO MANY GENERAL QUESTIONS ABOUT ARPA-E
AND ARPA-E'S FUNDING OPPORTUNITY ANNOUNCEMENTS. ADDITIONAL QUESTIONS SPECIFIC TO THIS
FOA ONLY ARE INCLUDED BELOW. PLEASE REVIEW ALL EXISTING GENERAL FAQS AND FOA-SPECIFIC
QUESTIONS BEFORE SUBMITTING NEW QUESTIONS TO ARPA-E.

. Concept Paper Phase Questions:

Q1. WHEN DO YOU EXPECT AO?

ANSWER: Final selections are expected to be made in the October 2022 timeframe. Please refer to the
table on page 1 of the DE-FOA-0002692 CURIE Funding Opportunity Announcement for this and other
relevant information.

Q2. I WOULD LIKE TO SEND FURTHER QUESTIONS.
ANSWER: Please refer to the DE-FOA-0002691 Curie Funding Opportunity Announcement section VII.

Agency Contacts.
Q3. I HAVE A COUPLE OF QUESTIONS ABOUT CURIE.
1) CAN NATIONAL LABS LEAD? OR DOES IT HAVE TO BE UNIVERSITY OR INDUSTRY AS
LEAD?
2) DOES ONE HAVE TO PICK A PARTNER FROM HTTPS://ARPA-E-
FOA.ENERGY.GOV/TEAMINGPARTNERS.ASPX?

3) WHAT IS THE COST SHARE FOR AN INDUSTRY PARTNER?

ANSWER: 1) Please refer to the general question 2.21 of the ARPA-E FAQ page located at https://arpa-
e.energy.gov/faqs/general-questions.

2) Please refer to general question 6.20 on the FAQ page referenced above.

3) Please refer to the DE-FOA-0002692 CURIE Funding Opportunity Announcement, Section 11.B, “Cost
Sharing,” and please also refer to general question section 4 on the FAQ page referenced above.

Q4. IS TESTING OF UNF REQUIRED FOR A SUCCESSFUL SUBMISSION?

ANSWER: Testing of actual UNF is not required for successful submission, though teams may
propose such testing with UNF or appropriate surrogates. Please refer to the subsection “Scaled UNF
Separation and Monitoring Testing” in Section D.1 of the DE-FOA-0002692 CURIE Funding Opportunity
Announcement for more information.
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Q5. PAGE 32 OF THE FOA PDF (WHICH IS LABELED PAGE 28 AT THE TOP) STATES THAT A

SCHEMATIC WITH "ALL MAJOR SYSTEM COMPONENTS IDENTIFIED" IS REQUIRED, AS WELL AS A
TABLE TO BE FILLED OUT. IS THIS REQUIRED AS PART OF THE CONCEPT PAPER, OR ONLY AS

PART OF THE FULL PROPOSAL?

ANSWER: This information is required at the concept paper, as well as the full application stage.
Applicants are required to answer this information "to the best of their ability" per the FOA language on
page 32. Applicants do not have to provide this information in tabular form.

Q6. USING THE 'COST ESTIMATOR WORKBOOK' IS DIFFICULT IF IMPOSSIBLE. AFTER MAKING A
COUPLE ENTRIES, A POPUP WINDOW CONTINUED TO BE DISPLAYED ASKING FOR A PASSWORD.

THIS HAPPENED EVERY 15-20 SECONDS, DISRUPTING ACTIVITY, MAKING IT IMPOSSIBLE TO

MAKE ENTRIES ON THE WORKSHEET.

ANSWER: Some of the cells in the Summary, Aqueous Reprocessing Costs, and Pyro Reprocessing
Costs tabs in the Cost Estimator Workbook have been locked and password-protected to preserve the
workbook’s functionality. The Introduction tab of the workbook provides information about which cells
can be modified.



